SÖNDAG

Hallojsan (=
Idag... vaknade jag inte..först.. sedan tvingades jag upp, klädde mig, rosa shorts och vit rosa t-shirt, sedan åt jag en macka och sen åkte vi till kyrkan (var tvugen att följa med efterssom vi direkt skulle åka till min mormor och morfar i Motala) annars tror jag inte på gud direkt... Jag åt mig märr på fika både i kyrkan och hos mormor och morfar, vi gjorde inte mycket där utom att jag klippte två gräsplättar där (älskar deras gräsklipare, skitrolig) Sen åt vi korv och planerade inför en jättefest för mig och moster Tina, 40 och i mitt fall 13års fest den 16:de (fast min är den 18:de fast hennes låg bättre till på en lördag istället för en måndag) och då kommer antingen någo mer eller mindre vid 100 pers O_O jo jag lovar över hundra pers! 
BYEEEEEEEE <3 <3 


Lördag

Idag har jag inte gjort mycket, men en kort uppdatering kommer i alla fall...
Jag har sovit läääänge... Sen kom en kompis som skulle på bröllop och vi skulle passa hennes bebbe, Viktor. Sedan åt vi glass och jag torterade datorn genom att ha den ute i solen (den blev het som en stekpanna!) och lyssnade på Big Bang, och skapade ett Youtube konto... inget speciellt alltså... jag störde grannarna med musiken, bebben var allmänt ivägen, moster min försökte hålla koll på bebben, och hennes man fixade grillen. Vi åt kyckling och ugnsstekta grönsaker (morot och palsternacka) m. bearniesås och drack kola.

Om man säger så här: fredagen var myyycket mer spännande:
(cyklade till trädgårdsföreningen med en kompis o fikade åt baugetter och körde Chubby Bunny... uuurk! går ut på att stoppa in marsmallow efter marsmallow tills man inte kan säga Chubby Bunny längre)
BYEEEE


WARNING (VIKTIG INFORMATION!!!!!!)

Hej alla bloggläsare eller bloggkikare! Ni undrar kanske varför jag skriver utan att jag varken har ledigt eller att det är  helg. Jo ni förstår i dag tisdagen den 22 maj var jag på kalas i ANSGARSKYRKAN i LAMBOHOV, LINKÖPING. Anledning till att jag säger detta är att jag har fått min väska STULEN. En brun gul och väldigt färgglad handväska med färgade blixtlås och spegelaktiga saker på i tunnt tyg (brun axelrem och brunt silkestyg innuti) blev stulen medans ett långvarigt kalas i ansgarskyrkan utspelade sig! Jag hade några värdesaker iden som....

INEHÅLL: GRÖN iPOD NANO, (EN LITEN BUCKLA PÅ BAKSIDAN SAMT NÅGRA FÅ REPOR KNAPPT SYNLIGA) 
             VITA HÖRSNÄCKOR/LURAR,
             EN SVART GAMMAL MOBILTELEFON, SAMSUNG SLIDE. 
(PRYDD MED ETT MOBILSMYCKE I FORM AV EN SPEGEL)

NYCKEL PÅ BLÅGRÅTT BAND. ("HÄNGARHÅLET" I TOPPEN PRYDD MED EN LILAROSA GUMMI APA HUVUD)                 
 
(GANSKA OVÄRDEFULLA) INTE MYCKET ATT HURRA FÖR MEN:
  EN HÖRLURSHÅLLARE I FORM AV EN GRIS
  EN HALVFULL DR:PEPPER FLASKA
  ETT TEATER MANUS
(OM DET HJÄLPER SÅ HETER PJÄSEN DEN HEMSKA VERKLIGHETEN/DEN UNDERBARA DRÖMMEN)
            

HELGEN/ LEDIGHETEN Del.2

Sedan fortsatte dagen typ: Tobias (råttmänniska/granne) kom Ziccan gjorde mamma sur genom att ge henne söta råttor som mamma blev förälskad i som redan var sålda jag satt med en kines hund i knät som nyss fått spö av grishunden (ganska tung hund hehe) eller md andra ord fått spö av PMS hunden Thea han blev neddtryckt under grishundens stora feta kropp, själv är han ganska lite så han blev ju rädd men de är ändå som Thea=Biffen och Crim (min hund, "kineshunden") Crim= Julia efterssom att han är så feg när det gäller "Biffen". Dagen fortsatte igen genom kisstorkningar efter orumsrena hundar, kolla på, och nu skojar jag verkligen inte, sjusovarbebbisar. Snabba som fan men sååå söta <3 <3  vi fortsatte att steka oss på balkongen dricka kaffe/fanta/vatten med röda sugrör. Ziccan har följande djur:
Illrar, Möss (tror jag), råttor, kaniner, sjusovare, ormar, hundar och säkert många fler så jag avslutar den uppdateringen med ett litet M.M (med mera) ;) Vi lyssnade roat på tant grannarna som bodde nedanför hur de försökte och försökte och försökte sätta ihop en gungstol. När de till slut var färdiga satte dem sig på andra änden satte upp ett parasoll och ställde ut ett bord där de satte sig och allt arbete har gått till spillo.  1 minut senare hör vi en smäll mot balkongen och vi kikar ner mot en av de fulla tanterna som säger: AHAHA SKRÄÄMDES JAG?  Såg ni att vi fick upp gungstolen... men det gick åt förjävligt mycke viiiin! Ahahaha! Vi kommer sova goott i alla fall sa hon sedan fortsatte tanterna med ett högljutt prat om att -ursäkta mig men det är såå kul- att runka och om ballar :D haha vi höll på att kissa på oss av skratt där uppe och det skulle förmodligen runnit ner på deras rynkiga huvuden....  
Vi   stekte oss ett tag till åt mat och fick besök av (HELVETE VARFÖR SKULLE HON VARA SÅ NÄRA T.O.P'S ÅLDER FÖÖÖEEER?!) Angelin som är 21 och T.O.P 24 men tuuuuur var att hon var förlovad (pheeeew jag blev skiträdd, hon fick inte ens se T.O.P'S ansikte på youtube!) Sedan missade vi tåg 1 och tåg två och säkerligen tåg 3 och 4 också för vi åkte inte föränns klockan var 10 över 10 LOL  OoO Jg lyssnade på "Baby goodnight" med GD och T.O.P när vi åkte hem och jag somnade nääästan innan största skämtet kom: en kines kille med rosa svart prickig jacka kom in i hundkupen. Hans laxrosa jacka såg exakt ut som vår hund efter att ha varit ute i solen (som nu) och med prickar på kunde inte låta bli att jämföra juuueee!
FÖRLÅT ATT JAG BLEV LÅNGDRAGEN HADE BARA SÅÅÅ TRÅKIGT!


Min helg har förändrats drastiskt.... (uppdatering om hela helgen)

Jo så sant som rubriken säger (tehehe O.O) sen vilket som känns myyycket länge sen började jag älska k-pop och snart listade jag ut (med hjälp av kompis) att det mycket riktigt fanns ett k-pops band vid namn Big bang, kolla inte de är "jättedåliga!" (miiiina). Min ordning började som:
1. Taeyang  2. T.O.P  3. Daesung  4. Seungri  5. GD (G dragon) MEN NUUUU.... -__-
1. T.O.P 2. G.Dragon 3. Taeyang 4. Daesung 5. Seungri (ordningen som mitt hjärta klappar för)
I alla fall på torsdagen åkte jag till min mamma i stockholm och jag kan till alla 1D fans meddela att jag aldrig fick någon so helst möjlighet att se dem  men jag är inte ett ynkaste pynkaste ledsen över det alls hehe... Efter att jag kom fram åkte jag och mamma hem till hennes pojkvän som var i Smålanden (LOL, småland) för tillfälligt. Vi åkte hem och sooooooov och sooov och soov och tittade på T.V. Sedan åt vi jag var inne på datorn och sedan tittade vi på (som tidsfördriv) på TIN TIN. Den animerade. Sedan gick vi till sängs och SOOOOOOV.... ZZzzzzz.... sedan vaknade vi och gjorde inte ett jävla (ursäkta språket) skit. Sedan handlade vi med en (våran tyvärr) ylande hund utanför. Chips, Cola och en redbull att dela på. Sedan sov vi i typ en timme och så vaknade vi och kollade på en tidsfördrivs film (Happy feet 2). Och drack någon slags konstig energy drick som smakade 0. Jo förresten diskmedel och fukter, fast den luktade som godisspray hehe... Sedan sov vi och sen vaknade vi (på lördagen) och släpade oss till en kompis i Västerås. Sedan kom vi dit, blev mer eller mindre attackerade av två glada hundar Thea och Phoenix eller förenklat Phoeni (Feni) Sedan satt vi på mini balkongen och stekte oss medd en kines hund en grishund (thea) och tja Phoenix var inne då men en granne precis som mamma mig och kompisen (ziccan) var råttmänniska. FORTSÄTTNING FÖLJER!

SÖNDAG

 
Hellu!
Okej hejsan *alla* som läser (om det nu är någon) hehe (antagligen inte). Under dagen har jag vaknat och ätit lite frukost packat en väska och klätt mig. Sedan satt jag och bloggade för gårdagen som några (Emma?) kanske vet :) Sedan fick jag avsluta bloggningen så fort jag kunde efterssom min kompis Jenny plingade på, på våran irriterande ringklocka haha. Hon skulle få skjuts med mig av Tina (min moster) till teatern. Idag var det nämligen den stora premiären av våran pjäs *Den hemska verkligheten & den underbara drömmen* handlar om en tjej som, precis som jag sa hade en hemsk verklighet och drömde, precis som jag sa nyss att allt var underbart.  Vi kom dit och fick vänta ett tag innan teaterledaren kom. Vi fick bära tunga skärmar och bord som skulle vara med och få plats på den yttetyttepyttelilla scenen i backstage i kulturhuset. Hade hellre ha dansarnas hall, Crusellhallen.   *-*  Teateruppvisningen var beräknad vara minst en halvtimme, men gissa tiden... trumvirvel... för andra gången idag...Den tog 15 MINUTER!!! Jag var ganska besviken men det flöt på bra. Efter uppvisningen samlades vi i den ursprungliga hallen, i källaren XD. Allt gick bra och vi åkte hem törstiga och hungriga... efter blod!!! Nejdå inte blod. Mat och vatten, eller juice, eller mjölk, eller cider eller.... okej nu blev jag långvarig hehe. Sorry :| 
 OK. Nu en liten extra uppgradering av köplistan för igår: ett par rosa shorts, ett rosa armband, en rosa gris som man rullar upp hörlurar på, ett rosa linne, och en vit och rosa T- shirt. 
HEDDÅÅÅ!

BEEEP beep beep beeep beep


LÖRDAG

Sorry att jag inte hann skriva igår. :( Detta är min nya blogg jag kallar Lilla Michelles. Undertext= Ny blogg. Men jag har fattat ett beslut... trumvirvel... att dettta ska vara min helgblogg. Efterssom jag inte har så mycket tid att skriva på vardagarna+ att det är mer spännande att höra vad jag gör på helgerna *_* hehe... Jag ska skriva vad so hände igår på lördan då...

Jag vaknade -_- som ni kanske förstod... Så åt jag frukost, äggröra nybakat bröd och drack te. Sedan packade jag mig iväg till Norrköping med min moster och hennes man ;) Vi gick på stan efter typ en halvtimmes irrande jag köpte b.la. en tröja från CARLINGS, och ett par Trekvartsbyxor från INTERSPORT, m.m OwO vi köpte korv och kollade runt i skyltfönster. Sen klockan 18:00 gick vi till Öskötta teatern och såg hamlet :)
Att vara eller att INTE.... Vänta nu lite INTE eller ICKE vara? De sa INTE  men personligen tycker väl jag att det ska vara ICKE men men... BYE :)


RSS 2.0