Luddingsbo..Mitt ute i ingenstans.. men ínternet? Japp.

Japp.. -Det blev inte som jag trodde men jag menar, man ska väl inte ta för givet att man inte har internet. Jo jag åkte till Norrköping blev hämtad av två personer, min mormor Eija och hennes man Jörgen med en skåpbil med två platser och vi var tre vilket betydde att jag fick sitta i skåpdelen -__- Ända till Luddingsbo och efter det fick jag... Nackspärr. Och vi har plockat smultron och blåbär och ätit glass och hemlagda köttbullar och potatissallad. Jag bären och glassen för sig och kötbullarna och potatissalladen förs sig såklart! Och jag har märkt en helt fantastiskt snygg "sak", grannen som bor mittemot är en kille, han är adopterad från korea, han är 14 år heter Kristian och har blått hår... och är skitsnygg! Jag minns att jag brukade leka med honom när jag var liten. Han har till och med en moppe @-@ ---hypnotiserad--

SNABBINLÄGG

Jag ska åka till min Norrköping idag och kommer inte att ha tillgång till internet tror jag så jag kommer nog inte att skriva på ett tag...

MIN VISTELSE HOS MORMOR & MORFAR... En katastrof?!

Tja!
 Nu har jag inte skrivit på skitlänge p.g.a en enda sak... Ingen teckning!  Japp där satt den ingen teckning hos mormor och morfar, jag har inte ens kunnat lyssna på musik... Förutom när vi var i stan, då satte jag på K-pop på youtube så hela Motala hörde.  Jag har badat i -- som mest 29 och som minst 23 -- mormor och morfars pool typ hela vistelsen. Fast igår åkte vi faktiskt till Vadstena där vi såg på såna här gamla bilar och åt glass och jag passade på att störa alla med min underbara k-pop, fast det blev kamp mellan min k-pop och "raggarnas" 60-tals musik  =) 
Asså för varje gång jag skriver något som typ, *ingen teckning* och sätter den med fet text så hör jag i mitt huvud hur typ thrillermusik spelas i huvudet... Det måste väl betyda att jag har blivit galen? Hehe *har blivit* eller var jag redan det?  Muohaha! Men jaja jag har inget mer och skriva om... utom att jag ska göra om ett av mina bigbang armband... En liten operation bara det är inget farligt ta det lugnt.... Okej vad tråkigt det här var...............  
                                                                             NAJUNG-E BOJA!

Midsommar

Förlåt så mycket att jag inte har hunnit blogga på läääängee men jag har haft skitmycket att göra. '
Uppdateringar om BigBang... Hoppas och håller tummarna för att de svarar på mitt fanbrev. Uppdateringar om min ehh hälsa... förkyld. Uppdateringar om midsommar:
Jag ska till Stegeborg men hoppas på att ett mirakel gör så att planera blir ändrade, jag menar det var ett väldigt tjat om klänningar hit och kjolar dit, men jag har faktiskt inte alls lust att göra mig fin idag så jag tog på mig adidasbyxor och en t-shirt ;)
 
Nu har mitt lilla jordklots äventyr snart tagit sin början...   jag ska "lite" överallt. Jag ska till motala, Norrköping, stockholm, övik (norrland), Göteborg, Danmark, Linköping, Motala, Stockholm igen och Gotland. Och så åker jag väl typ till Motala och Linköping ett par gånger till minst hehe....
CHECK OUT:
YOURCHONNY__" WHAT TO NOT SAY TO ASIAN PARENTS" eller
                             "TOP 5 K-POP MALE GROUPS (SEXY) MALE GROUPS"
Det där lilla miffo streck-tecknet mellan YOURCHONNY och "What to not say to asianparents menas med mellanslag.
Och med check out menar jag på Youtube eller Twitter.
 
NAJUNG-E BOJA

BIG BANG IN VOGUE!

In the start of the year 2012 Big Bang where asked to do a short video with Vogue and they said yes...

LUPIN


HARU HARU


En stor dag har gått och nu väntar en annan...

idag vaknad jag sent och åt inte frukost... ehh ok jättebra att veta (INTE) -__- Sedan ringde Nicole och frågade om jag hängde med till stan för att köpa present till Emma. Jag fixade så att min mosterkunde skjutsa oss oss dit vid kvart i något som jag inte kommer ihåg. Philip hängde *oxå* med och skulle köpa present... som han och Robin skulle dela på XD Han köpte ett diadem på kicks men det var Nicole som fick pettala för han ville inte bli sedd i en "tjejaffär" och gick ut och *stretchade*. Sedan gick vi till Bik bok och Nicole fick syn på en jättesöt pastell grön kjol(ööh många adjektiv?) som hon tyckte såg ut som en typik "Emmakjol" men hon hade inte riktigt råd med den så vi köpte den tillsamans (pettalade halva var). Sedan åt vi en daim munk och Philip hade inte råd så han suktade oss med sin dricka istället (och köpte tuggummi till Emma som inte ens gillar tuggummi -__- ) Sedan åkte *vi tre* till Nicole med buss och Philip satt forever alone typ hela bussresan. Jag gick hem till Nicole och Philip till sig eller Robin eller nåt men kom hem till nicole efter ett tag så gick vi alla fyra till Emma vid halv fem. Det visade sig att Emma hade önskat sig en sån kjol som vi köpte mohhahahaha!!! Nicole är verkligen *ägig* på det där! Vi fick äggansikten (ansiktsmask) och åt godis och lyssnade på musik (fast Philip stängde bara av den och sökte på masegame som inte ens är scary.  Det är min fru! Eller vänta lite nu jag är iväl inte lebb? Tror jag.)  Sedan åt *vi* chips- men det mesta hamnade i Philips mage- och kickade sedan ut dem och sa att de inte var välkomna längre.  Men det enda vi gjorde var att sitta ute på Emmas plåtlådor (ett staket) och vinkade åt bilar och frågade passerande människor om de gillade kebab (om de svarade ja applåderade vi- men om de sa nej sa vi att de skulle fått applåder och buade) Japp. Sedan kom Nicoles föräldrar som ville att hon skulle komma hem i tid ill matchen mellan sverige och england. England vann förresten med 3-2. YEESS! By the way jag gick hem då också... Sedan drack jag te och gick och lade mig. ASSÅ HERREGUD vem vill läsa det här!? Efter imorgon ska jag ´bara lägga upp bilder och inte skriva något... Typ.
                                                                       NAJUNG-E BOJA

SOMMARLOV... Mycket att göra?

Idag hade vi skolavslutning och äntligen är det sommarlov.. Just nu är det fullt upp. På lördag firar jag min 13års dag tilsammans med min moster som fyller jämna 40. Vi kommer att hålla till på Skeda församlingsgård och över 100 pers kommer att vara där. Det är både släkt och vänner från alla håll och kanter. I am really excited! Min sommar är riktigt fullbokad... Nu i början är den största koncenrationen på festen på lördag och sedan danmark, örnsköldsvik, stockholm, göteborg, gotland, motala, limköping. Jag menar kolla på det där! Jag känner mig riktigt förvirrad just nu! Kommer snart ut med bättre uppdateringar om Big Bang i promise you! aja har ingen om vad jag ska skriva om mer så.. 

NAJUNG E-BOJA   


71 into the fire

 
The guy in the front with white clothes= Noth koreas leader.
The guy with a green helmet in front of TOP= Captain KANG.
The guy in black in the back of the middle= Oh Jung-Beom
The guy in the front with a black ha was one of the students. He was the guy who was most into killing and he and "Oh Jung Beom" didn't get well together and he betraited South korea but got over to right side (Southkorea) again at the end.    

CHECK OUT NOW!

Som ni kanske vet är Choi Seung Hyun (stage name TOP) inte bara berömd sångare utanh äen en riktigt proffessionell skådespelare. Nyss kollade jag på en film där han spelade huvudrollen. Den är ganska läskig för dom som inte gillar mycket blod och krig. Själv gillar jag inte blod och mycket krig. I verkligheten. På filmer är det ganska okej. Det handlade om det stora kriget mellan Nord & Sydkorea. Den var riktigt sorglig men fan (ojdå) den bästa filmen jag sett!!!!!! Den hittas enkelt på Youtube bara av att söka på official trailern
Name: "71 into the fire" 
Huvudroll spelad av: Choi Seung Hyun (Även känd som TOP från Big Bang)

Handling:
I agusti den 15:de 1995 blir Korea frigjorda. Den södra delen går under U.S. Och Norr under sovjetiskt inflytande. Den 25:te Juni 1950 överraskar den Norra folkarmén den Södra. Den Norra delen upptog Seoul på tre dagar. Och resten på 40 dagar. Utom ett ställe. Området runt "Nakdong floden". Många unga studenter övergick till den Sydkoreanska armén som frivilliga soldater...   

Kriget har börjat. Flera unga män drivs bort från sina hem och familjer för att kämpa för sitt land när det stora kriget mellan nord & syd korea börjar. En av dem är Oh Jung-Beom (Choi Seung Hyun). Nord koreas trupper står under lydnad hos en fruktad ledare vid namn Park Mu-Rang (Cha Seung-Won) med mycket skiklighet och grymhet. Till en början står Oh Jung-Beom och resten av studenterna under lydnad hos kapten "KANG" (Kim Seung-Woo)  helt och hållet. De hämtar amunition och vatten men när situationen blir värre för sydkoreas soldater tvingas KANG skicka ut en grupp till det fria området runt Nakdong floden. Där fanns en skola som blev deras bas. Oh Jung-Beom blev snart placerad som ledare för studenterna och till en början hände inget. Ända tills Park Mu-Rang kommer överrens om en deal. Om inte Oh Jung-Beom hissat upp en flagga som säger att de ger sig mot ett krig öga mot öga trupper mot trupper innan klockan 12:00skulle de gå till attack. Men de gav sig inte. De förberedde sig för krig med hemmagjord ammunition. Efterssom det enda de egentligen hade var sina gevär, knivar och handgranater. Det avgörande ögonblicket är nära och när den första bomben från studenternas håll faller bryter ett helvete ut. 
71 INTO THE FIRE         
   

HYORI LEE ( Has kissed TOP -__- )

  YES THIS IS THE WOMAN I LOOK UP TO MOST :D

BIG BANG

빅뱅    Yooouuuuu!!! If you even dare to speak/write/think a good or bad word about the guy with blue hair... You'll be beheaded I promise you i'm not kidding!


SUPER Junior

   <-----SUPER JUNIOR

KARA

    <-----    KARA <-----
Wohoo! They are really good. Check out at youtube "Yourchonny" He's really funny! Asian guy who likes k-pop... But he talks about other stuffs to ;) Here comes some examples of k-pop groups that YOU HAVE TO LISTEN AT IF YOU'RE READING THIS!!! OK number 1 (the best)

1. Big Bang  "Monster"
 
2. KARA   "LUPIN" or "Mister"
 
3. Super junior "Sorry sorry"
          

PLZ LISTEN TO THIS IF YOU LIKE K-POP!

DEN HÄR DAGEN (en trågkig berättelse om ett helt vanligt liv)

Okej idag vaknade jag, åt frukost. Åkte till skolan efter att killen som bytte lås kom. Fick den nya nyckeln, åkte till skolan och TJENA! Det är ett mirakel att jag hann i tid. Dagen flöt på tills vi fick veta att man var tvungen att lämna in besked om vem man skulle gå och käka med på Sexornas alldeles ut-märkta! Under-bara, snobbiga te-drickande,  Sista Lunchskit. De snobbiga utmärkta perfekta stickande blivande hemmafruarna eller mina käraste väninnor tyckte att jag skulle bjuda ut en kille från andra klassen -__- Avslöjade, nej jag nämner inga namn för sådana som känner mig :P HAHA!  I alla fall jag tyckte inte direkt att det lät sisådär ljuvligt i mina öron. Snarare som en katt som håller på att bli strypt samtidigt som någon försöker spela fiol med kattens svans. Typ. Så jag sa att jag inte ville men då tvingade (Mentackdåemma!) Hiba, en av mina kää-ra väninnor att att göra så att det blev jag *och den killen* som gick tilsammans på lunchskiten. Så hon skaffade förstärkning från marinkåren (Jonna) och tvingade honom mer eller mindre (han gick väl delvis- antar jag- frivilligt) att fråga mig om vi skulle gå Och nu blir det komplicerat kära små barn... Jamen jag sa´: Jaja okej. Efterssom jag inte ville bli placerad med (helvete) ojdå jag svor visst... ajajaja nu ska vi inte vara så noggranna... HHRRMMM KRRSSHHH sändnings-störning... "Vissa andra" vad man på den här tiden kallar "människor" men i min dimmension eller planet jag kommer ifrån kallas de *äck***el**ler**idi***oter. det var inget. (Min planet heter "SÄG NÄSTAN VAD DU VILL".) Och så blev det. Vi kommer att sitta bredvid varandra på lunchskiten. KLARTSLUT!                                                    NAJUNG BOJA

LIES

[GIRL] (Yeoboseyo?

....
Yeoboseyo?)

[GD] Yeah, love is pain
Dedicated to all my broken-hearted people
One's old a flame
Just scream my name
And I'm so sick of love songs
Yeah, I hate damn love songs, memento of ours
Geojitmal...

[GD] Neujeun bam biga naeryeowa neol deryeowa
Jeojeun gieok kkeute dwicheogyeo na
Neo eobsi jal sal su itdago
Dajim hae bwado eojjeol su eobdago
Mothaneun suldo masigo
Sok taneun mam bamsae chaewo bwado
Sirheo neo eomneun haruneun gireo bireo
Jebal itge haedallago (geojitmaliya)

[SR] Neo eomneun naegen useumi boiji anha
Nunmuljocha goiji anha
Deoneun salgo sipji anha

[GD] Yeah
Yeotgatae yeol badge
Ne saenggake dorabeoril geot gatae
Bogo sipeunde bol suga eobde
Modu kkeutnatde
I'll be right there

[ALL]
I'm so sorry but I love you da geojitmal
Iya mollasseo ijeya arasseo nega piryohae
I'm so sorry but I love you nalkaroun mal
Hwatgime nado moreuge neol tteonabonaetjiman
I'm so sorry but I love you da geojitmal
I'm so sorry (TOP: I'm sorry)
But I love you (TOP: I love you more more)
I'm so sorry but I love you nareul tteona
Cheoncheonhi ijeojullae
Naega apahal su itge

[TOP] Geudael wihaeseo bulleowatdeon
Nae modeun geol da bachin norae (noraee~)
(DS: Saramdeureun moreugetjyo)
[TOP] Nan honja geu amudo amudo mollae (llae llae, llaee~)
Geurae naega haetdeon mareun geojitmal
Hollo namgyeojin witori
Geu soge hemaeneun nae kkori
Jumeoni soge kkogitkkogit
Jeobeo dun ibyeoreul hyanghan jjokji
(DS: Neon eoditnayo neol bureuneun seubgwando)
[TOP] Nan dallajillae ijen da useo neomgilge

[ALL]
I'm so sorry but I love you da geojitmal
Iya mollasseo ijeya arasseo nega piryohae
I'm so sorry but I love you nalkaroun mal
Hwatgime nado moreuge neol tteonabonaetjiman
I'm so sorry but I love you da geojitmal
I'm so sorry (TOP: I'm sorry)
But I love you (TOP: I love you more more)
I'm so sorry but I love you nareul tteona
Cheoncheonhi ijeojullae
Naega apahal su itge

Oh oh oh oh... oh
Modeunge kkumigil
Oh oh oh oh... oh
Igeot bakke andoeneun naraseo

[GD] Drop that beat...

[DS] Ajikdo neoreul mot ijeo
Ani pyeongsaengeul gado
Jugeoseokkajido yeah

[TY] Naega jun sangcheo amureonneunji
Mianhae amu geotdo haejun ge eomneun naraseo

[ALL]
I'm so sorry but I love you da geojitmal
Iya mollasseo ijeya arasseo nega piryohae
I'm so sorry but I love you nalkaroun mal
Hwatgime nado moreuge neol tteonabonaetjiman
I'm so sorry but I love you da geojitmal (i'm so sorry but i love you)
I'm so sorry TOP: I'm sorry
But I love you TOP: I love you more more
I'm so sorry but I love you nareul tteona
Cheoncheonhi ijeojullae
Naega apahal su itge
[GD] Bye, bye!
(Girl i'm sorry but i love it's like i say look, everything is going to be allright, isn't it?So damn why am i crying?)
!!PLEASE DO NOT COPY THE TEXT!!


Rebbeca! Titta hit :P

Här, Rebbecca kommer texten till Lies som du bad om (=  Hälsa alla från mig... Speciellt till Fille ;) Amen ska det bli kul då? Önska att jag också var i STHLM, Linköping är så tråkigt (på sätt och vis) Haha de har typ någon skollunch sista dagarna i skolan... Blev "Utfrågad" av en kille i motsatta klassen... *fiende* Hare! Ses till sommaren hoppas jag, träffar Lilja och Einar på gotland i år. (YES har inte träffat de på åratal!) Och det här året börjar min eldträning *_* ska bli så kul dör snart...!!! X_X Ser du jag är död! Kul att du läser min blogg... Tjuvar litte texter till Big Bang kanske? Men jaja, lägger upp den nu, See ya girl :D

Okay sorry for that bloggers... Det var ett "privat" meddelande till in kompis, som behövde texten till Lies med Big Bang men inte fattade hur man fick tag i den så hon tar den och kopierar den från min blogg... SNÄLLA ta inte texten från mig och säg att det är ni som gjort den ursprungligen, för den här och Haru Haru satt jag med i flera nätter och dem är själredigerade O.M.H.F.N.A.T, ett nytt ord ;) Och Med Hjälp Från Några Andra Texter... Okej I better add the text before she jumps out of her skin (= Najung Boja

10 saker om mig själv

Nu för ett tag sedan pratade jag med min kompis från stockholm, Ronja. Hon utmanade mig att skriva minst 10 saker om mig själv och killar på bloggen... och jag är ingen fegis (och har inte lust att förlora 50 kronor) Så här har ni dem:

1. Det jag tittar mest på hos en kille är ögonen, de måste vara speciella.

2.
 Jag vill inte vara längre än den jag är i hop med.. (HELST inte längre)

3. Jag vill inte gifta mig (och gör troligen inte det, men det beror på...)

4. Jag gillar lite äldre killar (inte typ åttio år äldre men max 4/5 beroende på hur gammal jag själv är då, nu skulle jag inte vilja bli ihop med en kille som är t.e.x 11 år äldre nu, men om jag är typ 30 skule det kunna funka -__-)

5. Jag är inte "Forever Alone, jag har haft pojkvän förut

6. Det kan bli svårt för mig att ha en kille sedan efterssom jag i tre-fyra år kommer bo i Sydkorea,  Seoul,Ulsan och studera där.

7. Jag vill inte ha barn (men det beror också på vem jag träffar)
OK tror det var allt jag kunde komma på... Kommer upp med mer om jag kan komma på mer. SKRIV GÄRNA NYA ROLIGA UTMANINGAR ÅT MIG (PERSONLIGA FÖR DE SOM KÄNNER MIG ELLER BARA ALLMÄNT) SÅ SKA JAG FÖRSÖKA ATT GÖRA DEM. NAJUNG BOJA

Lyrics to: HARU HARU By: Big Bang

Donacca
Yeah
Finally I realize
That I'm nothing without you
I was so wrong
Forgive me

Ah ah ah ah x2

Padocheoreom buswojin nae mam
Baramcheoreom heundeullineun nae mam
Yeongicheoreom sarajin nae sarang
Munsincheoreom jiwojijiga anha
Hansumman ttangi kkeojira swijyo (oh oh oh oh)
Nae gaseumsogen meonjiman ssahijyo (I say goodbye)

Yeah
Nega eobsin dan harudo mot salgeotman gatatdeon na
Saenggakgwaneun dareugedo geureokjeoreok honja jal sara
Bogosipdago bulleobwado neon amu daedabeobtjanha
Heotdoen gidae georeobwado ijen soyongeobtjanha

Ne yeope inneun geu sarami mwonji hoksi neol ullijin annneunji
Geudae naega boigin haneunji beolsseo ssak da ijeonneunji
Geokjeongdwae dagagagijocha mareul geol su jocha eobseo aetaeugo
Na hollo gin bameul jisaeujyo subaekbeon jiwonaejyo

Dorabojimalgo tteonagara
Tto nareul chatjimalgo saragara
Neoreul saranghaetgie huhoeeopgie
Johatdeon gieongman gajyeogara
Geureokjeoreok chamabolmanhae
Geureokjeoreok gyeondyeonaelmanhae
Neon geureolsurok haengbokhaeyadwae
Haru haru
Mudyeojyeogane

Oh girl I cry cry
Your my all (say goodbye)

Gireul geotda neowa na uri majuchindahaedo
Mot boncheok hagoseo geudaero gadeongil gajwo

Jakkuman yet saenggagi tteooreumyeon amado
Nado mollae geudael chajagaljido molla

Neon neul geu saramgwa haengbokhage neon neul naega dareun mam an meokge
Neon neul jageun miryeondo an namgekkeum jal jinaejwo na borandeusi

Neon neul jeo haneulgachi hayake tteun gureumgwado gachi saeparake
Neon neul geureoke useojwo amu il eopdeusi

Dorabojimalgo tteonagara
Tto nareul chatjimalgo saragara
Neoreul saranghaetgie huhoeeopgie
Johatdeon gieongman gajyeogara
Geureokjeoreok chamabolmanhae
Geureokjeoreok gyeondyeonaelmanhae
Neon geureolsurok haengbokhaeyadwae
Haru haru jj
Mudyeojyeogane-e-e-e

Nareul tteonaseo mam pyeonhaejigil (nareul itgoseo saragajwo)
Geu nunmureun da mareulteni yeah (haruharu jinamyeon)

Charari mannaji anhatdeoramyeon deol apeultende um
Yeongwonhi hamkkehajadeon geu yaksok ijen
Chueoge mudeodugil barae baby
neol wihae gidohae

Dorabojimalgo tteonagara
Tto nareul chatjimalgo saragara
Neoreul saranghaetgie huhoeeopgie
Johatdeon gieongman gajyeogara
Geureokjeoreok chamabolmanhae
Geureokjeoreok gyeondyeonaelmanhae
Neon geureolsurok haengbokhaeyadwae
Haru haru
Mudyeojyeogane-e-e ey!   

              .....
 Dorabojimalgo tteonagara
Tto nareul chatjimalgo saragara
Neoreul saranghaetgie huhoeeopgie
Johatdeon gieongman gajyeogara
Geureokjeoreok chamabolmanhae (chamabolmanhae)
Geureokjeoreok gyeondyeonaelmanhae
Neon geureolsurok haengbokhaeyadwae (OH!)
Haru haru
Mudyeojyeogane-e-e ey!

Oh girl
I cry cry
Your my all
Say goodbye bye
Oh my love
Don't lie lie
Yo my heart
Say goodbye

Crying moments :( With me and my beloved oppa T__T

Why are you crying oppa. Look what you did now i'm crying to! STO CRYIING :( After this picture was taken he actually started crying. He couldn't take the pressure at the filming of "Alive" and also beacause he had problems with girls. This is what he said: "It is so much right now, I cannot stand the pressure sometimes. I can not love a rude woman who does not care if you are silent or speak!" Then he strated crying. Then I started crying T__T uhuuuuhu i havn't got that strong heart! Why are you crying Choi Seung Hyun oppa?! Stop crying, now loo what you did... now i'm crying!


SÖNDAG

Hallå! Jag ska berätta kort om gårdagen (söndag) och såklart lite försenade uppdateringar om Big Bang... Okej igår så hade jag besök av mormor och morfar. Vi åkte till Tonby och gick runt i affärer och köpte glass, roligare än så var det inte. Där. Sen åkte vi till Max och åt hamburgare och kollade lite på Stadium outlet (hade inte varit där förut nämligen) och det var väl inte jättespännade antar jag. Massvis med kläder och väldigt lite saker. Sen åkte vi hem.. Jag designade mina skor och blev faktiskt klar blev jättenöjd (Video kommer snart) och så fikade vi... Sen åkte mormor och morfar tillbaka till Nykyrka.  


최 승 현 oppa

TOP   CHOI SEUNG-HYUN OPPA (TOP) THERE YOU GO! FINALLY!


MER OM BIG BANG (Och lördagen)

OK... Fick nyss reda på att Emma DumDum hade sett videon och därmed förstörde mitt fantastiska inlägg.... I alla fall... Herregud vad noga jag skriver... skittråkigt jue! -_- fattar varör ingen läser bloggen nu... Kmpar fortfarande med bilderna men jag har hittat det "lilla trädet" nu så jag har försökt lägga ut en bild på min älskade Choi Seung-Hyun Oppa (= Hoppas att det gick... har int tittat... Igår vaknade jag och lyssnade på BIG BANG hela dan. Dessutom så funderade jag på en design till mina vita tygskor och satsar till 99% på en "BIG BANG" Design.. Den där enda procenten består av vad jag ska göra på baksidan av skorna, jo jag ska skriva "Make Yang geng" & "Eat Yang geng" hahaha... Är det konstigt att sova med: Mössa nerdragen över näsan, huvtröja nerdragen över ögonen, och ett par thights mitt i sommaren? Har haft en stor debut med mig själv om det... YOU KNOW WHAT?! Jag ska lära mig att beatboxa.. det är coolt men än så länge är jag inte så bra på det....
    HALO! 


MONSTER

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!!!! BIG BANG har släppt musik videon... den är läskig i början och skitbraaaa! Mohahaha! OMG trodde int den skulle komma förräns i mitt nästa liv eller nåt -_- Men man hittar den direkt om man går in på någon låt med big bang. Det står Big Bang i det vänstra hörnet, klickar man på det kommer den upp direkt, YEY så bäst den är, så bäst dm är så hyper jag är! Buhubuhuuuuuu! Jag är så glad att jag har tårar i ögonen *lovar!* T.T där ser ni... jag gråter... MEN KOLLA UPP DEN OM NI TYCKER ATT BIG BANG ÄR BRA!  Men trots det så måste jag nästan ge ett lite - minus för Daesungs pottfrisyr i början ): But look at Choi Seung-Hyun oppa! He's so cute T.T
(undrar om Emma fått reda på det än hmmmm... kan följa hennes blogg idag och om hon inte skriver något om det har hon antagligen inte hört den än... Kan föreställa mig vd hon kommer att göra >.<) Hon kommer att bli förvånad eller bli glad och skutta...

BIG BANG

Herregud... Big Bang släpper snart sin musikvideo MONSTER hihihihihihihihihhaahaaaaaa! Jag får damp snart jag kan inte vänta längre *__* De får snabba sig lite så att jag inte dör innan de kommer till SWEETSWEDEN >-< Om de kommer jag kommer nog gråta om de inte kommer BUHUBUHUUUU T-T storbölar... Här kommer lite bilder, ska se om jag lyckas med att.... BlathBlathiBlaaaathibla vad mycket jag babblar känner jag nu... skitsamma här kommer bilderna (FÖRHOPPNINGSVIS!)

 <3 TOP <3
 


RSS 2.0