KONFA KREATIV

Frälsarkrans  Kärlekspärlorna och hemlighetspärlorna är mina favvos :) Vilken är diiin?
röda = kärlekspärlorna 
de tre vita = hemlighetspärlorna 
svart = nattens pärla/dödspärlan
alla små bruna = tystnadspärlorna
vit pärla = uppståndelsepärlan
guldig pärla = gudspärlan (den viktigaste)
liten vit = jagpärlan
stor vit = doppärlan
stor brun = ökenpärlan
blå pärla = glädjepärlan 
 
 Mitt "fina" (hrm) egendesignade ljus med ett ringlande kors av vaxtråd (?) i silverfärg i mitten och ett guldigt ytterlager samt en lite krans av guld längst upp.. fint va? (?! not ?!)

KONFALÄGER!!

I helgen har jag haft jättekul på St.egeborgsgården med konfagruppen jag går i.. Resan dit var ganska tråkig men sen när vi kom igång...!!!!!!!!!  Det var skitkul! Vi hade jättefina samlingar i "arken" och jag har kommit at falla mer och mer för Oskar ...  Beror det på att han är korean ksk? (Nepp). Vi körde namnlekar, isländsk rapp och djungeltelegrafen m.m på kvällen. Senare på natten i bojen där alla sov var det en korridor med många dörrar och i slutet en samlingsal. Då bestämde jag mig för att skrämma upp alla. Både ledare och konfirmander :) Så jag släckte i korridoren (det var kolsvart ute) och släckte och gick in i församlingsrummet sen när jag hörde någon komma ut genom en av dörrarna började jag att blinka med lampan så att de höll på att kissa på sig av skräck :DD Någon sa att det var som i en skräckfilm. När jag hörde steg närma sig hoppa jag ut genom fönstret i bara strumpor och gick runt till dörren haha! På det trädde jag på mig min nya lurviga onepiece och drog upp luvan över huvudet och... BLEV ATTACKERAD!...Jo det är sant jag lovar! Jag gick ut genom dörren hörde "oh!" och på det kastade Matilda sig över mig så att jag föll in i rummet mitt emot. Sedan jagade jag dom i korridoren och till matsalen (det var kvällsmat). Igår på dagen körde vi lekar och hade information om gud och sånt sen mot eftermiddagen delades alla in i grupper (jag hamna med oskar!) för vi skulle leka någon lek där man fick ett kuvert med pengar som man fick köpa något ur "affären" och göra något av det som den andra delen av "affären" vill köpa så får man pengar av dem och kan köpa något större som man får mer och mer pengar av o.s.v. Vårt lag kom "näst minst sist" (2:a) vilket jag inte förväntat mig alls :O  På kvällen pysslade vi, jag gjorde en frälsningskrans och ett ljus men ingen tavelram tyvärr. Hursomhelst var det kul och jag fick många nya vänner !! Ska visa bilder senare på ljuset jag gjorde. Ajuste måste ju bara säga att det var fler än jag som gilla gangnam style så den dansade vi :)  Jag fick gå igenom gan´gnam style stegen för 26 pers hahaha 1122112211221122
 
 

JOH-EUN JEONYEOG

 
Joh-eun jeonyeog - god kväll .
OmG jag bara älskar den här tjejen, hon utsrålar så mycket energi och lycka så att man blir GLAD! :D
(Plus att hon är ganska bra på koreanska hehe ;) Om ni inte tycker om henne ... GÅ! Kom aldrig mer tillbaks jag bannlyser de som inte tycker om henne -__- jag är (inte) gravallvarlig... Okej just nu sitter jag och S-L-A-P-P-A-R i min säng med värmedynan på medelvärme och S-L-A-P-P-A-R. Men det var i alla fall efter jag (försökt) dansa gangnam style och kan den (inte) dansen blev trots ett stökigt golv (inte så) lyckad.

>w< aigoo - michelle


LYDIA PAEK & JIYONG KWON

 
 OmG ! Lydia Paek den nya "lärlingen" hos YG och G dragon ett par?!
 
 Lydia Paek är halv korean halv amerikan som för några månader sen skrev på ett kontrakt hos YG där hon nu tränas upp (på att sjunga, dansa m.m ). Hon är född i L.A / Downey  och är 19 år gammal/ung (?!)
 G dragon (Jiyong kwon) är en koreansk rappare/sångare/låtskrivare som är med i bandet Big Bang. Han är född i Sydkorea / Seoul och är 24 år. Han har tränats av YG sedan han var bara 14 år!
 

ULLARED 2

  Usa tröja, jeans
 Mörklila väst (DARA?!), svart stickad tröja
 Mjuk varm lurvig one piece <3
 Tröja m. kors + betty boop bh (syns ej på bilden)
 T-tröja ljusbrun baksida + tygtryck framsida i silke
 Vita hörlurar + parfym (billliga som faaan! hörlurar 70 kr och skitbra och parfym för 35 kr som luktar jättegött!
 Min nu 3 timmar gamla mat som jag köpte i nudelbaren i ullared. Fick beröm (!) av ägaren för att jag var så duktig på att äta med matpinnar (?) han frågade b.l.a om jag varit i thailand (nej) och hur jag kunde äta med dom utan problem (jag har lärt mig själv) så skrattade han och gav mig ett par extrapinnar hehe (mat = nudlar m. kyckling wook )
 
 SMYGBILD på morgan jag tog idá hihihaha!

ULLARED 1

Var i Ullared nu på studiedagarna Måndag o Tisdag med Mormor, morfar och min moster :D Oroa er inte gott folk jag såg Morgan som stod typ två meter från mig och glodde på mig som om han förväntade sig ett "hej" eller nåt xD. Här kommer litte bilder från vad jag köpte..
  nya vinterskor / skobomben
 megapack nudlar
 sminkborste m. lock
 två korgar, 2x schampo, 2x balsam, sminkborste, wetpads,
 Värmedyna!!! <3
 Laptop skydd/skinn (?)
 2x marzipanbröd, mozartkulor (misstolk?) (marzipan)
 3 m ljusslinga . satte runt spegeln snyggt va?!
 
ALLT utom vinterskorna är från gekås ullared , skorna var från affärerna utanför, runtomkring whatevs... I nästa bogginlägg lägger jag upp vad jag köpte för kläder och lite mer saker från gekås ullared :D
 
 
 

TÄVLING!!

1.  IOR / ¨Nalle puh
 
 
2.  katten jansson / Bamse
 
 
3. FINDUS / Petson & findus
 
4. TRÖTTER/ De sju små dvärgarna
 
 
5. SNIFF/ Mumintrollet
 
 
6.  Barbapapa / Barbapapa
 
 
 
VILKEN ÄR DIN TOPP 6 SAGOFIGURER LISTA? VINN EN BARBAPAPA MOBILSTRUMPA *shitsöt!
Skriv din topp 6 lista i kommentarsaken . Figurena får vara ur samma berättelse men det är roligare om man varierar. Mobilstrumpan har inget band, stickad. Den är tillräckligt stor för att ha e.x Samsung Galaxy Ace mobil i eller så kan man ha sin kamera där i :D Ska lägga upp bild när min kamera zoom är fixad
 
 
 
 
 
 

STHLM

Annyeong!
I fredags åkte jag till sthlm då jag hängde med mamma, hennes kille och hans syster och systerdotter i Nacka. Vi åt till och med riktiga hamburgare inte såna där äckelpäckelbläbä från McDonalds! Sedan åkte jag till Eija o träffade hennes syrra Marianne som kommit hem från Thailand! Vi som inte setts på nästan 2 år!
 Riktigt god Smoker hamburgare :D
 Nytt inköp ! Röd baseboll jacka i medium - large
 
 
 
 

Why do you like k-pop?

Asååå klockan är typ ett nu det var därför jag virra bort mig totalt i slutet innan jag kunde samla tankarna igen :)
GUNAIS


KONFIRMAND !

GÅRDAGEN

Igår var en jobbig dag Jag kunde inte koncentrera mig på so:n eller spanskan och satt typ i mitt egna lilla lalaland Igår var min första dag på konfirmationslägret som började igår heh. Egentligen måste man vara 98 men de gjorde ett undantag för mig eftersom jag känner några som ska konfirmeras det här året men inte nästa
Och så stötte jag på Oskar som naturligtvis nödvändigast blev min "lekkompis" (lät det där fel??) Efteråt utanför kyrksalen pratade vi lite det var ungefär såhär´:
O: Blathitlabla
M: This is so intresting * And this cookie is good
O:Blahblah
M: do look cute now do I do I?
O: Blathiiblabladiblahhh
M: he's so cuteee ! Oh he looked at me!
O: Sooo how was you're day?
M: heh Aigoo ~  GOOD! AND YOUUURS? *excited*
O: Good
 

>w< aigoo - michelle

 

FAMOUSAMOS

Annyeonghaseyo!
Igår hängde jag med Natta efter en jobbig friluftsdag... Så jag känner mig i alla fall taggad inför Ullared nästa vecka på studiedagarna måndag och tisdag =_= 
FamousAmos!!! :DD He's sooo cute but he still have so pointy teeths x.x
1:09 niceee bed haha
 

STEGEBORG

Guuush.... har inte kunnat skriva i helgen för jag var på Stegeborg på församlingshelg... en sån här kyrk-grej... Vi hade i alla fall skit-kul och igår på kvällen körde vi maffia :D mwuhaha. Jojjo och jag stod på gården diggade Gangnam style på högsta volym OPPAN GANGNAM STYLE *dance time*
Dessutom hade vi en liten myskväll igår och v stannade uppe till ungefär halv tre innan vi gick till Bojen och gick och lade oss (aktiviteterna var i fyren).
And i started falling maybe a little bit for Oskar he was more of my ideal type and he's really cute and funny so we just let the life float on and let's see what's happening next :D I hope and wish for the best absoluetly but still i'm kinda blues right now so..
Btw here's one of my favorite songs by BIG BANG - BLUES:
 
 
 

HUGS 4 YOU

 
 
Check out this guys videos he's so funny like yourchonny... maybe next coming up: Yourchonny v.s famousamos
                                               cute                                                                     

HÅRSTL?

Älskar vårt nya schema!

På onsdagar slutade vi först tio i ett men nu har vi fått nytt schema så nu slutar vi fem i halv ett !! Har haft väldigt svårt med aktivitet och så eftersom inget har verkat kul... Har gått på pilbåge, teater och scouter. Men den här terminen går jag bara på scouter. Även det är aaasstråkigt -..- De frågade varför jag ville sluta och jag svarade med ett av mina spydiga svar jag använder mot människor jag inte gillar (Scoutledaren). "För att jag inte tar skiten på allvar" . Vilket var dumt men sant. Men så kom min moster och förstörde mina planer på att sluta genom att säga att jag var tvungen att göra nåt på fritiden. Det enda jag känner att jag skulle vilja börja på är armbrytningen men så vitt jag vet finns det inga klubbar i LKP tyvärr. Jag har gått på rugby men... det var kanske inte heller min grej. Anledningen till att jag gick på det var helt och hållet min låtsas morfars idé. Han är tidigare rugbymästare och brottare. Nu är han rugby tränare för trojan. Fast hehe jag började i det engelska laget Xilse då :)  Blahtiblathiblaaaa vad tråkigt. Okej i alla fall det som står på val är väl armbrytning eller dans ... Funderar på att kanske göra dip-dye på mitt hår typ sån som G.na eller BOM har:

 


BORING SATURDAY

Åhh gud jag har haft en jobbig dag.. den var för tråkig hehehe men jag är ändå glad... William lyckades få mig glad igen precis som de sista veckorna :) I mörrn måste jag räkna matte ligger bara på tal 44 av 60 så jag har lite att göra... Gjorde just en cover dance till Sexy love med t-ara som nästan är helt färdig Håller på att träna in denna dans:  
 
 
 

DAGENS OUTFIT

 INSPIRATIONSBILD:

 
 

SEXY LOVE

Pleae give me a miracle! Me want to learn this dance! Fast fast... Have done a cover but want to learn the real dance to :(
 

TIME TO T__T CRY

day by Day - Don't leave

 

 

 Day & Night - Sexy Love
Cried when i watched part 2 (and part 1) this is soooo sad Hyomin can't die that's a bad ending ;(

Latest T-ARA FACTS

There have been thoughts why Hwayoung was the one who got kicked from T-ara when it was Hwayoung who got bullied by the other members of T-ara....  Well Hwayoung created some wrong emotions and misconceptions that president YG said she had to leave right away. Also her contract was broken without any conditions. So Hwayoung got bullied by the others but she's the one got kicked...?
My perception of the whole conflict: WHAT THE FU**** THIS IS TOOOO UFAIR Y__Y Right now, yg, i'm so mad i could kill you! But still it was a good decision and i hope one day Yg would take me to the family :) Big dreams right here haha.... Hwayoung was with T-ara for 20 months, leaving original members Boram, Qri, Eunjung, Soyeon, Hyomin, and Jiyeon, as well as new member Ahreum.
I MISS U HY Who's now going to rap for me so i can learn more ??? Y__Y buhuhu
 Still they're taking in Dani in December and she is soooo cute
 Bbuing bbuing :)
 
 

FRÅGESTUND

IG
ANG
 
okej hej allihop... Nu har äntligen nåt hänt frågor har ställts till mig via min blogg... okej det är bara tre men ändå det hände nåt
 
1. Vilka stilar drar du dig mest för? /Kawaii-söt-nöt
Jag gillar att ha färgglada men samtidigt nåt svart e.x rosa jeans och svart tröja.. Nu försöker jag följa 2ne1 Daras stil så gott jag kan och "studerar" hennes stil tills ullared besöket :)
 
2. Är du 4ever alone? Har du pv just nu? / Cassy-sol
Nej jag är inte frv alone. Det funkade inte med killen jag hade för ett tag sen så just nu är jag
S-I-N-G-E-L     &     F-R-I
 
3. Gillar du bara BB? Eller finns det andra k-pop grupper du gillar? / Evelina
Nejdå. Jag gillar även
2NE1 Dara
T-ara - hwayoung / eun-jung / Dani (men Hwayoung är kickad)
SHINee - key
och mååånga fler :))
 
 

LÄXOR & SKIT

Okej idag smugglade jag med mig 40 kronor till skolan som jag i slutet av dagen köpte två Powerking för :) Fast bara ena var till mig den andra var till Natta som inte hade någrapengar med sig :)) Jag kände mig så stolt. Hajimhan så verkar det som om allt gott jag gör slår tillbaka ont på mig. e.x:
 
Jag gav min penna till en tjej som inte hade någon och när hon sa att hon kunde lämna tillbaka den sa jag: keep it bitch! Okej jag sa faktiskt inte så jag sa behåll den XD Jag gjorde detta trots att jag visste att den enda pennan jag skulle ha kvar var en ovässad plutt på fyra eller fem centimeter -____- trögt va?
 
Plus när jag köpte en Powerking slösade jag pengar på "onödiga" saker som jag inte borde slösa pengar på eftersom min plånbok är N-Ä-S-T-A-N   H-E-L-T    T-O-M-!-!    Jag menar vilken idiot utom jag skulle göra så?
 
Hajimhan, hajimhan.... Jag har haft 8 läxor till nästan samma vecka (36 & 37) som jag typ borrat näsan i och även det inte fått ett skit gjort ^---^ Blathiblathibla jag gaggar för mycket...... I alla fall jag har missat typ 89900000000 stycken inlägg (okej jag överdriver jag erkänner) av hoshi :C  ( http://hoshihanako.blogg.se/ ) Så nu känner jag mig riktigt olycklig... Åhjuste Hajimhan betyder whatsoever hehe mitt nya favorit uttryck utom panik och människa. Såg på världens sötaste avsnitt av 2ne1 tv... eller näe. Men jag lär mig mycket om Dara-stilen :D Heh Dara fixade sina fake eylashes och råkade peta sig ögat. Reaktion:
^o^          "oo-oo" 
*__*        "Aack" 

RSS 2.0